Giriş Yap
Derin Dondurucu Almanın Tam Zamanı

     Yaklaşan Kurban Bayramı, sofralarımıza bereket getirmesine ve paylaşmanın önemini bir kez daha hatırlatmasına ek olarak, evlerimize giren kırmızı et miktarının artmasına da neden oluyor. Bu nedenle, özellikle Kurban Bayramı döneminde uzun süreli gıda ve et depolanmasına ihtiyaç duyuluyor. Uğur Soğutma derin dondurucularını kullanarak, gerek Kurban Bayramında, gerekse de diğer dönemlerde kırmızı etlerinizi ve diğer yiyeceklerinizi mevsimler boyu güvenle saklayabilirsiniz. Beyaz renk seçeneğinin yanında mor ve gümüş renkleri de satın alabileceğiniz Uğur derin dondurucuları sayesinde 8 aya dek saklayabileceğiniz etleriniz, Kurban Bayramı sonrasında da ilk günkü tazelikleri ile sofralarınıza lezzet katmaya devam edecek.

Uğur Soğutma Derin Dondurucu Kampanyaları

     Uğur Soğutma tarafından sunulan çeşitli kampanya ve indirimler de, Kurban Bayramını bir derin dondurucu sahip olmak için en uygun zaman haline getiriyor. Yararlanabileceğiniz kampanyalar arasında, şunlar yer alıyor:

ÖTV Kampanyası: Bilindiği üzere, beyaz eşya ve soğutucu / dondurucu cihazlardaki ÖTV oranını %6,7’den %0’a indiren düzenleme Ekim ayına kadar uzatılmış bulunuyor. Uğur Soğutma A.Ş. bünyesindeki ürünlerden A++ Ev Tipi Derin Dondurucular da ÖTV indirimi kapsamına giriyor. Kampanya bünyesinde, tüm derin dondurucular %6,7 indirimli fiyatlardan satın alınabiliyor.

7 Yıl Garanti Kampanyası: Uzatılmış 7 yıl ücretsiz ek garanti kampanyası, Uğur yetkili bayileri, Uğur Showroomları, internet siteleri ve diğer satıcılardan alınıp Uğur Yetkili Servisi tarafından montajı yapılan tüm ev tipi derin dondurucuları kapsıyor. Bu derin dondurucularda, standart 3 yıllık garanti süresine ek olarak, 4 yıl daha ücretsiz ek garanti veriliyor.

Mercedes Kampanyası: 25 Eylül 2017 tarihine dek geçerli olan bu kampanya, Uğur Soğutma’nın tüm ürünleri için geçerli. Kampanyaya katılmak için, Uğur Soğutma yetkili bayilerinden bir gün içinde ve tek seferde 500 TL tutarında (veya üzerinde) alışveriş yapmak yetiyor. Alışveriş tamamlandıktan sonra, katılımcılara şifreli kartları teslim ediliyor ve bu kartlar üzerindeki şifrenin Uğur Soğutma’ya iletilmesi gerekiyor. Her 500 TL’lik alışveriş için ayrı bir kart veriliyor. Diğer bir deyişle, ne kadar alışveriş yaparsanız kazanma şansınız o denli artıyor. Büyük ödül, 135.300 TL değerinde 2 adet Mercedes Benz A180FL Style otomobil. Ayrıca 50 katılımcı, iPhone 7 128GB Gold cep telefonu kazanma şansına sahip olacak

Bonus Kampanyası: 18 Eylül 2017 tarihine kadar sadece satis.ugur.com.tr adresinden ve Garanti bankası posu kullanılarak tek seferde yapılan 1.000 TL ve üzeri, tek ve taksitli ödemelerde geçerli olan bu kampanya, 50 TL bonus para kazanmanızı sağlıyor.