Giriş Yap
En Değerli Markalar Arasında Uğur Soğutma da Yerini Aldı

            Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance'in 2016 yılı Türkiye'nin En Değerli 100 Markası çalışması açıklandı. Her yıl marka değerini daha da yükselten Uğur Soğutma, Türkiye’nin en değerli 100 markası arasına yerini aldı.

            Bu yıl 9'uncu çalışmasını tamamlayan Brand Finance "Türkiye'nin En Değerli Markaları-Turkey 100" açıklarken en değerli 100 markanın toplam değeri 29,3 milyar dolar olduğu belirtildi. Çalışmaya göre, kur farkının önemle hissedildiği listede Türkiye’nin en değerli yüz markasının bir önceki yıla göre toplam değer azalışı 5 milyar doları buldu. Yüz markalık listeye bu yıl muhtelif iş kollarından 12 yeni marka dahil oldu. Toplam değerin yüzde 32’sini banka, yüzde 13’ünü telekom, yüzde 9’unu havayolu ve yüzde 4’ünü gıda-perakende markaları oluşturdu.

Soğutma sektöründe lider konumda yer alan Uğur Soğutma’nın Türkiye’nin En Değerli Markaları arasında yer almasıyla ilgili Finans Departmanından yapılan açıklamada “Türkiye’de en değerli markalar arasında seçilmiş olduğumuzdan dolayı çalışanlarımız ve tüketicilerimiz adına gurur duymaktayız.  Uğur, yaşama değer katan kaliteli ürünleri ile müşterilerin beklentilerini her zaman karşılayan bir marka olmuş, dayanıklı ve enerji tasarruflu ürünleriyle Türkiye’de alanında lider marka konumuna getirmiştir. Kuruluşumuzdan bu yana istikrarımızı koruyarak her geçen gün bir adım daha ileriye gitmek için çalıştık ve bu yolda emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz.” diyerek sözlerine son verdi.