Giriş Yap
Uğur Soğutma, Eğitimleriyle Değer Yaratmaya Devam Ediyor

     Yenilikçi, motive edici ve çalışanlarının kendilerini geliştirmelerini sağlayan şirket içi eğitimleriyle tanınan, Türkiye’nin ilk ve en büyük derin dondurucu üreticisi Uğur Soğutma, değer yaratan eğitim çalışmalarından birini daha tamamladı. Gerek üst düzey yöneticiler ve departman müdürlerine, gerekse de mavi ve beyaz yaka çalışanlara verilen eğitimde, krizlerin nasıl fırsatlara dönüştürülebileceği ve zorluklar ile nasıl başa çıkılabileceği konularına değinildi. Bu bağlamda; öncelikle yöneticilere işyerinde yaşanabilecek krizlerin olumlu ve olumsuz etkileri, krizi fırsata çevirebilme, kriz yönetme süreci ve kriz esnasında uygulanabilecek teknikler örnek olaylar üzerinden işlenerek anlatıldı. Kriz yönetme planının nasıl oluşturulacağı ve krize yol açan etmenlerin neler olduğu, bu eğitimde katılımcılarla birlikte ayrıntılı olarak değerlendirildi. Bu sayede, üst düzey yöneticiler ve departman müdürleri krizleri nasıl fırsata çevirebilecekleri, oluşmalarını nasıl engelleyebilecekleri ve oluşmuşsa da onları nasıl yönetebilecekleri hakkında özel bir eğitim almış oldu.

     Beyaz ve mavi yaka çalışanlara yönelik olarak, motivasyon eğitimi çalışmaları gerçekleştirildi. Bu kapsamda; strese neden olan kişisel ve örgütsel faktörler, stres belirtileri, stres ile başa çıkma yolları konularının yanı sıra yaşam kalitesini arttırmak için bilincin oluşturulması konusu katılımcılarla birebir uygulamalar gerçekleştirilerek işlendi. Çalışanlar, bu sayede gerek iş ortamında ve gerekse de diğer alanlarda zorluklarla nasıl başa çıkmaları gerektiği ve zor bir süreci nasıl yürütebilecekleri hakkında değerli bir eğitim almış oldu.

     Çalışanlarının gerek iş, gerekse de özel hayatlarında mutlu ve verimli olmasına önem veren Uğur Soğutma, kurum içi eğitim çalışmalarına aynı azim ve kararlılık ile devam edecek.