Giriş Yap
Uğur Soğutma Euro Shop Fuarına Katılıyor

     Uğur Soğutma, dünyanın 1 numaralı perakende ticaret fuarı olan Euro Shop 2017 fuarına, her yıl olduğu gibi bu yıl da katılıyor. Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek olan fuar, 60 ülkeden 2.500 firmanın katılımı ile 120.000 metrekarelik bir alanda düzenlenecek. Perakende ticaret gerçekleştiren tüm global markaları, Euro Shop 2017 fuarı bünyesinde görebilmek mümkün olacak.

     İlk defa 1966 yılında düzenlenen Euro Shop fuarı, bu yönüyle Avrupa’daki en eski ticaret fuarlarından biri sayılıyor ve geleneksel olarak her 3 yılda bir düzenleniyor. Mağazacılık, mağaza tasarımı, mimari, tasarım, aydınlatma, döşeme, soğutma dolapları, görsel pazarlama, POS pazarlama, mağazalar arası iletişim, dijital tabela, iletişim teknolojisi, bilgi teknolojisi ve güvenlik teknolojisi sektörlerine yönelik düzenlenen fuar, ortalama 110.000 kişi tarafından ziyaret ediliyor. Bu yönüyle, yukarıda belirttiğimiz sektörlere yönelik en prestijli fuar olarak kabul ediliyor.

     Euro Shop fuarı ziyaretçi profili; gıda ve gıda dışı perakende, toptan iç tasarım, görsel pazarlama, tüketici ve sermaye malları endüstrisi, mimari, tasarım stüdyoları, etkinlik, reklam, grafik tasarım, vasıflı ticaret, moda perakende / moda ve konfeksiyon sektörü, restoran zincirleri ve etkinlik ikramları, IT ve güvenlik endüstrisi, alışveriş merkezi işletmecileri, sağlık hizmetleri, bankalar, seyahat eğlenceleri, spa merkezleri ve marketlerden oluşuyor.

     2001 yılından bu yana düzenlenen her Euro Shop fuarına katılan Uğur Soğutma, bu yıl da 30 adetten fazla model ile katılacağı fuarda, Türk bayrağını gururla dalgalandıracak. 05 - 10.03.2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan Euro Shop 2017 fuarı stant adresimiz, Salon/Hol: 17, Stand No: D37. Standımızdaki ürünler arasında yer alacak Marmaris, İzmir ve Antalya modellerimiz, ilk defa sergilenmiş olacak.