Giriş Yap
Uğur Soğutma Öğrencileri Ağırladı

     Eğitime verdiği önem ve gelecek nesillere yönelik sosyal sorumluluk projeleri ile tanınan Uğur Soğutma, 09.05.2017 tarihinde Dalaman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri ile buluştu. Yaklaşık 20 kişilik öğrenci grubunu Nazilli’deki tesislerinde ağırlayan Uğur Soğutma yetkilileri, gün boyunca devam eden ziyarette hem misafirlerine fabrikayı gezdirdi ve hem de soğutma sistemleri ile ilgili teknik bilgiler verdi.

     Dalaman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ziyaretçi grubu, saat 10.00’da Devlet Karayolu tesislerinde karşılanarak fabrikaya giriş yaptı. Gezi sırasında dikkat edilecek hususlar ziyaretçilere kısaca hatırlatıldı ve öncelikle iş güvenliğine dair bir bilgilendirme gerçekleştirildi. Saat 11.00’a dek Müşteri Hizmetleri Merkezi Teknik İnceleme biriminden soğutma sistemleri eğitimi alan öğrenciler, öğle yemeği saatine dek fabrikayı gezdi. Birlikte öğle yemeği yendikten sonra, 1 saat boyunca şirketin Nazilli Organize Sanayi’deki tesislerine de bir gezi gerçekleştirilerek, üretim ve yönetim departmanları ziyaret edildi. Saat 15.00’da gezi sonlandı ve öğrenci ile öğretmen grubuna hediyeleri kısa bir tören eşliğinde takdim edildi.

     Lider ticari soğutma sistemleri ve Türkiye’nin ilk derin dondurucu üreticisi olan Uğur Soğutma’nın işleyişi ve ürettiği soğutma ürünleri hakkında bilgi sahibi olan öğrenciler, geriye keyifli hatıralar ile döndü. Uğur Soğutma yetkilileri, ziyaret ile ilgili olarak “60 yılı aşkın üretim tecrübemizi yeni nesil ile paylaşmak bize gurur ve mutluluk veriyor. Teorik eğitimlerin teknik eğitimlerle taçlandırılması gerektiğine inanıyoruz. Özellikle mesleki eğitim veren kurumlar için bu şart.” açıklamasını yaptı. Özellikle okul yöneticilerine ve öğretmenlerine emekleri için teşekkür eden şirket yetkilisi öğrencilere öğrenim hayatlarında başarılar diledi.