Giriş Yap
Uğur Soğutmadan Güldür Güldür Show Çıkarması

            Uğur Soğutma çalışanlarının dâhil olduğu kurum içi motivasyona yönelik insan kaynakları projesi faaliyetlerine bir yenisini daha ekleyerek Güldür Güldür Show tiyatro gösterisini izleme imkânı sundu.

            Uğur Soğutma’nın iş hayatının getirdiği streslerini azaltmak ve arkadaşlık bağlarını güçlendirmek amacıyla düzenlediği faaliyetleri arttırarak devam ediyor. Düzenli olarak çalışanlarının kişisel gelişim ve sanatsal aktivitelere katılımını teşvik eden Uğur, gerek bölgesel gerek ulusal çalışmalara destek oluyor.

            Bu kapsamda, Ali Sunal’ın sunduğu her hafta ünlü konukların yer aldığı tiyatro gösterisi Güldür Güldür Show’un 104. bölümü için yapılan çekimlerde Uğur Marmara Bölge Müdürlüğü çalışanları, skeçleri toplu olarak canlı izleme imkânı buldu. Sahnedeki oyunlarla eğlenceli dakikalar geçiren ekip, gösteri sonunda oyuncularla tek tek tanışıp hatıra fotoğrafı çektirdi.

            Gösteri sonunda konuyla ilgili açıklama yapan Uğur Soğutma Marmara Bölge Müdürü “Bu tarz sosyal faaliyetlerin çalışanlar arasındaki bağları güçlendirip, bir parçası olduğumuz markaya aidiyet hissi oluşturduğu için çok önemli buluyoruz ve zaman buldukça bu tarz etkinlikler düzenlemeye gayret ediyoruz.” diyerek sözlerine son verdi.

Güldür Güldür Show hakkında

Günlük hayatın sıradan konularına farklı bir bakış açısı ile yaklaşan Güldür Güldür Show; aileden aşka, şöhretten teknolojiye, futboldan arkadaşlığa birçok konuya yine kendi mizah anlayışları ile yeni yaklaşımlar ve yorumlar getiriyor. Oyuncu kadrosunda Alper Kul, Doğa Rutkay, İrem Sak, Özge Borak, Erdem Yener, Meltem Yılmazkaya, Özgün Aydın, Onur Buldu, Onur Atilla, Uğur Bilgin, Aziz Aslan, Burak Topaloğlu, Aylin Kontente, Ayşegül Akdemir, Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş gibi sanatçıların yer aldığı tiyatro gösterisi her Cuma Beşiktaş Kültür Merkezi’nde sahne alıyor.