Giriş Yap
Uğur Soğutma’nın Basın Reklamlarına 3 Kırmızı Ödül

     26 Mayıs 2016 tarihinde Beşiktaş’taki Performans Sanatları Merkezi’nde 13.’sü gerçekleşen Kırmızı Ödülleri reklam ve pazarlama sektörünün önde gelen temsilcilerini bir araya getirdi. Törende Kaf, Uğur Soğutma A.Ş. için hazırladığı kampanya ile bir adet bölgesel basında olmak üzere ‘En İyi Dayanıklı Tüketim Ürünü Reklamı’ kategorisinde ve bir adet bölgesel bir adet ulusal olmak üzere ‘En İyi Küçük Bütçeli Reklam Kampanyası’ kategorisinde kırmızı ödülüne layık görüldü.

     Kaf Ajansın 'Mevsiminde' konsepti ile tasarladığı ve Uğur derin dondurucunun sebze ve meyveleri sezonunda saklayıp aylar boyu koruduğuna, kışın sağlıklı olduğu kadar özellikle ekonomik faydasının anlatıldığı çalışmalar Türk reklam sektörünün önde gelen temsilcilerinden oluşan seçici jürinin beğenisini kazandı.

     Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kurumsal Pazarlama Müdürü “Uğur Soğutma olarak görsel basında ve dijital medyada sürekli olarak yer alıyor, akılda kalıcı olmaya çalışıyoruz. Çabalarımızın ve projelerimizin hem halkımız hem de bu tür organizasyonlar sonucunda beğenilmesi bizi çok mutlu ediyor. Uğur derin dondurucunun faydasını ve ekonomik avantajını öne çıkaran bu çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.