Giriş Yap
Uğur’un Ödüllü Reklamları Ads Of The World’de!

     13. Kırmızı Ödülleri’nde 3 farklı kategoride ödül kazanan Uğur Soğutma’nın reklam çalışmaları dünyanın saygın sitesi AOTW‘de yayınlandı.

     Konuya ilişkin Pazarlama Bölümü’nden yapılan açıklamada “Türkiye’nin ilk A++ derin dondurucu üreticisi Uğur olarak müşterilerimize yaz tatlarının saklanarak kışın da sağlıkla tüketilebileceğinin iletişimini yapıyoruz. Bu ödüllü çalışmalarımızda ajansımız KAF ile lezzetleri korurken aynı zamanda bunun ekonomik katkısı üzerine bir çalışma yaptık.” dedi.

     Projenin kaynağı hakkında bilgi veren yetkili “Kışın en sağlıklı sebze ve meyveler yaz mevsiminde yetişen ve pazarda bolca satıldığı için hesaplı bir şekilde temin edilen ve derin dondurucuda saklananlar. Bizler ‘Yazın alın, kışın yiyin.’ konseptinden hareketle hem çarpıcı hem basit bir tasarımla bunu anlatmak istedik.”  dedi.

     Derin dondurucu kullanıcıları ile yaptıkları çalışmalar neticesinde elde ettikleri iç görülere de değinen yetkili “Yemeği yapan anne derin dondurucu kullanarak hem ailenin sağlıklı beslenmesini sağlıyor hem de ev ekonomisine katkıda bulunuyor. Aynı zamanda evin hamarat hanımı rolünü sürdürürken daha doğal şartlarda yetişmiş sebze ve meyveleri aile üyelerine gönül rahatlığıyla sunuyor. Biliyor ki sofraya mevsiminde yetişmeyen, hormonlu değil sağlıklı ve lezzetli besinler sunuyor. Biz de bunu iletişim çalışmalarımızda anlatmaya gayret ediyoruz.“ şeklinde özetleyen yetkili “Yurtiçinde ödül kazanan bu çalışmaların yurt dışında da ses getirmesi bizleri çok mutlu etti. Anlatımın yalın oluşu çalışmanın evrensel bir mesaj içerdiğini de gösteriyor. Bu projede emeği geçen ajansımıza, pazarlama ve kurumsal iletişim bölümü proje ekibine teşekkür ederiz.” diyerek sözlerini tamamladı.

Ads Of The World (AOTW) nedir?

      Ads Of the World dünyanın birçok ülkesinden yaratıcı reklam ve tanıtım faaliyetlerini derleyen ve bunları resmi sitesi www.adsoftheworld.com ‘da yayınlayan Amerika merkezli bir organizasyondur. Başvuruların bağımsız bir kurul tarafından değerlendirildiği projede sitede yayınlanmaya layık görülen çalışmalar ciddi bir elemeden geçiyor.