Giriş Yap
Yavru Vatan da Derin ile Serin’i Tanıdı

     Uğur Soğutma’nın bünyesinde çıkarmış olduğu, dağıtılmaya başlandığı aydan itibaren çocuklar tarafından ilgiyle takip edilen Derin ile Serin dergisi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki çocuklarla buluştu.

     Gelecek nesillere verdiği önemi onlara yönelik organizasyonlarla her fırsatta gösteren Uğur Soğutma, bununla ilgili çalışmalarına devam ediyor. Çocuklara yönelik yayınladığı ‘Derin ile Serin’ dergisinin dağıtımı hem Türkiye Çocuk dergisi ile birlikte, hem Uğur’un Türkiye çapındaki yetkili bayi ve showroomları aracılığıyla yapılıyor.

     Uğur Soğutma bünyesinde aylık olarak çıkartılan Derin ile Serin dergisinin ilk 4 sayısı Kuzey Kıbrıs’ın Gazimağusa ilçesinde bulunan Şehit Salih Terzi İlkokulu öğrencilerine dağıtıldı. Dergileri alan öğrenciler ikiz kardeşlerin maceralarını anlatan hikayeye ve sayfalarda yer alan boyama ile bulmacalara büyük ilgi gösterdi. Uğur Soğutma Kurumsal İletişim bölümünden yapılan açıklamada ise sponsoru oldukları bu kültürel eserin beğenilmesinden duydukları memnuniyeti belirten yetkili Derin ile Serin‘in gelecek sayılarında çeşitli sürprizlerin çocuklarla buluşacağını belirtti.

     Ayrıca derginin on-line sayılarına http://www.derinileserin.com sitesinden erişilebiliyor.