Giriş Yap
Uğur Soğutma Trusted Brand Denetimlerini Başarı ile Geçti

     İş süreçlerinin kalitesini her geçen gün arttırmakta olan Uğur Soğutma, Türkiye’nin küresel anlamda da en başarılı şirketlerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bu yolda içinde yer aldığı denetim mekanizmaları sonrasında aldığı sertifikalarla hem sektörde hem de müşterilerin gözünde güvenilirliğini ispat eden Uğur Soğutma, aldığı ISO sertifikalarına ek olarak şimdi de Trusted Brand (Güvenilir Marka) denetimlerini başarı ile geçti.

     Alman firması DQS’in dünya çapında kabul görmüş olan bir sertifikasyon denetimi olan Trusted Brand (Küresel Uyum-Güvenilir Marka) dünyada değerini duyurmak isteyen tüm şirketler için geçerlidir. Dünya çapında markasını korumak isteyen tüm şirketler Trusted Brand denetimini başarı ile tamamlamak ve sertifika almaya hak kazanmak istemektedir. Uğur Soğutma, Trusted Brand denetimini başarı ile geçerek en başarılı küresel şirketlerden biri olduğunu ispat etmiştir.

     29.11.2016 tarihinde Uğur Soğutma fabrikasında dünyanın en önemli bağımsız kuruluşlarından biri olan DQS Denetim ve Belgelendirme Şirketi tarafından GC Mark-Trusted Brand denetimi gerçekleştirildi. Bu denetimi başarı ile geçiren Uğur Soğutma, Türkiye’de Trusted Brand (Güvenilir Marka) olmayı hak eden ilk marka olacak. Bu başarı ile birlikte iki yıl boyunca sektörünün en güvenilir markası olacak olan Uğur Soğutma, küresel olarak da başarısını duyurdu.

     Trusted Brand denetiminin şartları gereğince Türkiye’de iki yıl boyunca Uğur Soğutma ile aynı sektörde yer alan hiçbir marka bu sertifikayı almaya hak kazanamayacak. Uğur Soğutma ise ürünlerinde Trusted Brand (Güvenilir Marka) amblemini kullanma avantajına sahip olacak.