Giriş Yap
Uğur Soğutma’dan Bölgesel Ziyaretler

     Uğur Soğutma, "Geleceği Birlikte Planlıyoruz" sloganıyla Diyarbakır, Adana, Konya, Afyon, Ankara, İstanbul,Bursa, Antalya, Erzurum, Samsun ve Tokat illerinde çevre illerde bulunan bayilerinin de katılımıyla büyük çalıştaylar gerçekleştirdi.

     Uğur Soğutma, birim yöneticileriyle birlikte bulunduğu ziyaretlerde, katılımcı bayileriyle bir araya gelerek yeni projelerinde bayilerinin öneri ve fikirlerini dikkate almak üzere bölgesel toplantılar gerçekleştirdi. Bölgenin dayanıklı tüketim malları sektöründe Uğur bayiliği bulunan önemli iş adamlarının katılımıyla  katma değeri yüksek çalışmalar yapıldı. 

     Açıklamada, çalışmaların önemi vurgulanarak, Türkiye'nin tüm bölgelerinden değerli bayilerinin görüş ve önerileri doğrultusunda geleceği ve stratejik planları birlikte yapmanın toplumun tüketim ihtiyaçlarının, sosyo-ekonomik durumunun doğru belirlenebilmesi, buna göre doğru ürünlerin, pazarlama ve fiyatlandırma stratejilerinin oluşturulması, günümüz teknolojisi ve internet çağına, güncel sosyal medya alışkanlarına uyum sağlanabilmesi, doğru bayi eğitimleri ile bayi yönetim etkinliğinin artırılması ve bayileriyle birlikte büyümek adına kritik önem arz ettiği ifade edildi.