Giriş Yap
Ticari Ürün Kullanım Kılavuzu Videoları Yayında

     Bilindiği üzere ev kullanıcıları için ürettiği ürünlerin kullanım kılavuzu videolarını çevrimiçi mağazası, kurumsal web sitesi, YouTube hesabı ve diğer sosyal medya platformları üzerinden paylaşan Uğur Soğutma, artık bu özel hizmeti ticari ürünleri için de sunuyor. Bu özel videolar, Türkiye’nin ilk ve en büyük derin dondurucu üreticisi olan Uğur Soğutma’nın ev kullanıcılarına yönelik ürünlerinin sahip olduğu tüm yenilikçi özellikleri keyifli ve herkesin anlayabileceği bir üslupla tanıtıyordu. Bu avantajdan artık ticari ürün kullanıcılarımız da faydalanabiliyor. Kullanım amacı ve hitap ettiği müşteri kitlesi ne olursa olsun, artık tüm Uğur Soğutma ürünlerinin kullanma kılavuzu videolarına ulaşmak ve kısa bir süre içinde bir ürünün sahip olduğu hemen her özellik hakkında bilgi sahibi olmak mümkün.

     Ticari ürün kullanma kılavuzu videoları bayilerimiz, kurumsal müşterilerimiz ve ticari müşterilerimize hitap edecek şekilde hazırlanıyor. Böylelikle örneğin bir Uğur Soğutma bayisi herhangi bir ticari ürünü çok pratik ve görsel bir üslupla tanıtma fırsatı elde ediyor. Aynı şekilde, ticari kullanıcılarımız da bir ürünün işlerine yarayacak tüm özelliklerini tek bir seferde görebiliyor. Kalın ve detaylı kitapçıklar ile kullanım kılavuzlarına başvurmaya gerek kalmadan, ticari ürün kullanma kılavuzu videolarımız tüm ürünlerimiz hakkında mümkün olan en kısa sürede en çok bilgiyi verebiliyor.

     Yayınladığımız ticari ürün kullanma kılavuzu videolarımızı resmi YouTube kanalımız veya  http://tv.ugur.com.tr adresi üzerinden izleyebilirsiniz. Uğur Medya’nın interaktif içerik merkezi olan Uğur TV; şu ana dek yayınlanmış tüm kullanma kılavuzu videolarımıza ve diğer görsel içeriklerimize de ev sahipliği yapıyor.