Giriş Yap
Uğur Soğutma Sektöründe Yine Birinci

Ege İhracatçı Birlikleri, Türkiye’nin ihracatına 2018 yılında 23 milyar 110 milyon dolar döviz kazandıran 7 bin 500 üyesini temsilen sektörlerinde en fazla ihracat yapan 56 firmasını ödüllendirdiği, “İhracatın Yıldızları Ödül Törenini” düzenledi.

09.04.2019 tarihinde İzmir Kaya Thermal Oteli’nde düzenlenen, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Vali Yardımcısı Ahmet Ali Barış ve Ege İhracatçı Birlikleri Başkanları’nın katıldığı “İhracatın Yıldızları Ödül Töreni”nde Uğur Soğutma İklimlendirme Sektöründe en fazla İhracat gerçekleştiren birinci firma olmanın gururunu tekrar yaşadı.

Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı İsmail Gülle, “Türkiye'nin temelinde, büyümesinde ihracat geçmişte de önemliydi, Türkiye’nin büyümesinde ihracatın bundan sonra daha fazla pay alması için tüm önlemlerin önü açılacak. Bir dönem finans, bir dönem inşaat sektörü. Ama artık değişmeyen tek gerçek var. Üretim ve ihracat. Bundan sonra gün ihracatçıların günü olacak” diye konuştu.

Uğur Soğutma, 220.000 m² faal kapalı alana sahip ana fabrikası, 91.000 m² kapalı alana sahip Nazilli Organize Sanayi fabrikası, toplam 2000’den fazla çalışanı, 850’nin üzerinde satış noktası, 240′a yakın Uğur Yetkili Servis Merkezi ile 5 kıtada 146 ülkeye yarım asrı aşan tecrübesi ile Türkiye’nin lider ve öncü soğutma markası ve dünyanın sayılı şirketlerinden birisi olmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Hem ülkemizin hem de Ege’mizin ihracatta her geçen gün daha da güzel yerlere gelmesi için tüm gücüyle çalışmaya devam etmektedir.